Regarding the forums itself

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by visak13, Sep 4, 2018.

  1. visak13

    visak13 Ogre

    Hi, my browser indicated that the login is insecure. It is my first login after a year or so and I guess that I haven't seen that message earlier. I would suggest that you update or upgrade. Just a heads up. :)
     
  2. Flaxative

    Flaxative Party Leader Staff Member

    If you manually go to https://forums.cardhunter.com you should have a secure experience. Not sure why we also have http thing going on. I'll check in with the rest of the team about it!
     
    visak13 and Sir Veza like this.
  3. Kalin

    Kalin Begat G'zok

    There was some persistent problem when you tried to use the secure version. Did it keep logging you out? Not allow uploads? Erase posts when you try to edit them? I just remember going back and changing my bookmark to the unsecured version.
     
    ParodyKnaveBob and Sir Veza like this.
  4. visak13

    visak13 Ogre

    I never noticed the protocol. Thought that the server would redirect me to https ever since I noticed that they used secure connection with game.cardhunter.com itself. Also, when I click on a notification the redirect is to or through a http version. I didn't check the network console as am off to work for now. I will edit this in the evening or on a weekend whenever possible.
     
  5. ParodyKnaveBob

    ParodyKnaveBob Thaumaturge

    HTTPS keeps logging me out, @Kalin.
     
  6. visak13

    visak13 Ogre

    [​IMG]
    [​IMG]

    Hi, the first redirect via my notification is on http. The source of request dispatcher is in your browser code presumably as stated in the metadata: a jquery request handler code and as you can see the status code is 301 from the server. The rest looks okay. Resources are loading just fine. One image failed probably because of my connection(Not sure). Hope this helps but I guess that you may have already figured it out when I first posted here.
     

Share This Page